Wednesday, July 15, 2009

Stretch Leather Gloves: week 27


Special Pecceray driving Gloves: week 26


Accessoiretrends voor deze herfst!

Ook bij de accesoiretrends voor komende herfst mogen de Ines handtassen en lederen handtassen niet ontbreken!

Fe(ani)male Nature
Comfort staat hier op het menu, maar dan wel met de nodige elegante twist. Hul je in zacht nepbont, leer met krokodillen print en heerlijk warme wol. Voor het kleurenpalet keer je terug naar de aardse tinten met koffiebruin en zandkleur als meest prominente kleur.

Intersexion
Stoer en toch vrouwelijk, comfortabel en toch stijlvol. Een collectie die twijfelt tussen mannelijk en vrouwelijk, uitgewerkt in stijlvolle ijskleuren zoals ijsblauw, winterwit, grijs en 'verbrand' lila.

Dandy Chic
Klassiekers in warme herfsttinten zoals bruin, petroleumblauw en bordeaux. Heel chic, een tikje mannelijk en een klein beetje streng. Met deze look wordt indruk maken een fluitje van een cent. Hot items deze winter: kralenkettingen, mooie geplooide sjaals, bontkraagjes, geraffinneerde leren handschoenen, ...

Folk Mania
Folklore met een speelse elegante twist, dat is waar dit thema rond draait. Combineer er op los met leuke mutsen, fantasiepanty's, gebreide sjaals, bloemenbroches, bontjasjes, brede ceinturen en handschoenen. Alles kan op voorwaarde dat je zeker wat kleur door je silhouet mixt. De tassen uit dit thema zijn groot, om heel je hebben en houwen in te stoppen!

Chestnut Forest
De natuur, zijn warme herfstkleuren en grillige vormen, waren de inspiratiebron voor dit thema. Resultaat: een mix van natuurlijke eenvoud en ontegensprekelijke stijl. Toppers zijn gehaakte sjaals, bontjasjes, lekker warme gebreide vesten en mooie xl juwelen, die je silhouet helemaal af maken!
 
Clicky Web Analytics