Thursday, June 11, 2009

Belgisch Topmodel: Elise Crombez









Elise Crombez , is een Belgisch topmodel.
Crombez, opgegroeid in het West-Vlaamse Koksijde, werd in 1999 ontdekt door de wedstrijd Miss Mannequin in Roeselare, die ze samen met een vriendin deed. Ze haalde meer dan tien keer de cover van Vogue, zowel de Engelse als de Italiaanse. Ze werd het gezicht van merken als Prada, Jil Sander, Ralph Lauren en Helmut Lang. In 2003 was ze het gezicht van H&M. Verder liep ze modeshows voor Giorgio Armani, Jean-Paul Gaultier, Calvin Klein en Dior. In 2002 stond ze in de top vijf van de meest gevraagde modellen ter wereld.Momenteel woont Crombez in New York City, maar ze zegt dat haar hart nog steeds in Koksijde ligt!
Hier is Elise te zien met korte leren handschoenen en op de andere foto met sensuele lange leren handschoenen.

Blote armen en handschoenen!


De mode voor deze winter en zomer is rijk aan constrasten. Een nieuwe trend is de combinatie van blote armen en handschoenen! Prachtige leren handschoenen in wit of zwart, of in zachte pastels, afhankelijk van je galajurk voor de avond of je outfit overdag. En verder geldt: hoe langer, des te chiquer! Met een enkel paar handschoenen geef je je outfit direct flair.

TREND: Lange handschoen als slobberkousen


Een lange handschoen laten afzakken tot op de pols, net als bij de slobberkousen geeft sensualiteit en raffinement aan je outfit. Zorg dat de handschoenen je outfit spannender maken door bijvoorbeeld kanariegele of cyclaamkleurige handschoenen te dragen. Draag je horloge of armband er overheen.

Fashion Cow Hands Driving Gloves: week 24


Peccary Fingerless Driving Gloves Summer: week 23


 
Clicky Web Analytics